Bloemenautomaat

In onze bloemen- en geschenkautomaat kan u 7/7 en 24/24 terecht voor een mooi boeket, bloemstuk of origineel geschenk.
Wil u graag iets afhalen maar geraakt u niet op tijd in de winkel? Bestel uw bloemen/geschenk online of telefonisch en haal buiten de openinguren op in de automaat.U krijgt een unieke code toegestuurd per sms waarmee u uw gereserveerd geschenk kan afhalen.

Boeketten en bloemstukken

Een boeket of een bloemstuk is nog steeds een geschenk dat liefde, vriendschap of dankbaarheid uitstraalt. U kan er één uitkiezen in onze koeling of we stellen er graag één voor u samen naar uw keuze en budget!

Bent u gehaast of bent u onderweg en heeft u dringend een geschenkje nodig, kom dan langs onze bloemenautomaat. Hij staat dag en nacht ter uwer beschikking! U vindt er boeketten, bloemstukjes, plantjes, decoratie en geschenkpakketjes.

Bloemen en planten

U vindt bij ons een gamma aan seizoensgebonden bloemen en planten voor binnen en buiten. Grote en kleinere kamerplanten, orchideeën, bloeiende planten enz…Wat we niet in voorraad hebben kan natuurlijk steeds besteld worden!

Ook voor buiten op het terras kan u bij ons terecht!

Grafwerk

Bloemen blijven nog steeds een mooi gebaar van troost op moeilijke momenten in het leven.

Wij stellen grafwerk samen met bloemen die u verkiest en naar uw budget.

Bloemen voor huwelijk

De mooiste dag van uw leven komt eraan? U kan bij ons uiteraard terecht voor een bruidsboeket naar uw stijl, maar wij helpen u ook graag verder bij de aankleding van uw ceremonie, kerkelijke dienst of feestzaal.

Een backdrop met bloemen, bloemen aan de stoelen, bloemstukjes op de feesttafels,…
Wij maken alles binnen uw gekozen stijl.Bel gerust voor het maken van een afspraak.

Decoratie

Op ons bovenste verdieping streven we naar gezelligheid. U vindt er decoratie artikelen, aangepast naar de trends van het moment, alles om ook uw huis of terras gezellig te maken.

Hiernaast verkopen wij ook droogbloemen, zowel los als in boeketjes of in vazen.

Voor bedrijven

Ook als bedrijf kan u bij ons terecht. Bent u op zoek naar bloemen voor huwelijk, geboorte, pensioen, afscheid…Contacteer ons, wij leveren de bloemen aan huis in de ruime omgeving.

Binnenkort een feest gepland? Wij fleuren met plezier jouw feestzaal op met mooie boeketten en bloemstukjes of gevulde vaasjes op tafel!

Bloemenabonnement

Wens je op geregelde tijdstippen een boeket aan de receptie van uw bedrijf of wenst u graag op vaste tijdstippen een bloemetje bij u thuis geleverd? Het kan allemaal!

U kan kiezen tussen telkens een boeket of telkens iets anders, naargelang het seizoen (boeket, orchidee, lentebloemetjes, terrasplant, …).

Ook als geschenk is dit een heel origineel idee! De ontvanger heeft een maand en half of een gans jaar geniet van zijn geschenk.